Hercules De Caridad

Hercules De Caridad

Cojak's Cyclo Club Ecuador
Cojak's Cyclo Club Ecuador
25.968,66
214 mensen steunen deze actie.

Met deze explosieve fietsclub willen onze sportieve uitdagingen koppelen aan sociaal engagement. Dit jaar zetten we al onze krachten in om de levensomstandigheden van de boeren in Ecuador te verbeteren en dopen we ons team om tot de HERCULES DE CARIDAD, de lucha libres ciclistas van Rikolto!

Rikolto ondersteunt de kleine boeren in Ecuador. Ze wapenen hen tegen de uitbuitingspraktijken van de grootgrondbezitters en laten hen niet ten onder gaan aan de absurde eisen van de internationale markt. Zo kan jij je tanden zetten in die heerlijke Fairtrade chocolade met hun eerlijk geproduceerde cacao als basisingrediënt en happen wij een stuk van die straffe bananen om op kracht te komen tijdens onze trainingsritten.

Want in mei 2019 trekken 6 Charity Bikers Bart, Dries, Filip, Herbert, Luk en Ruben, naar Ecuador om er de Andes te beklimmen en de hoogtemeters te trotseren. Dat doen we niet zomaar: als tegenprestatie engageren we ons om ten minste 18.000 EURO IN TE ZAMELEN VOOR DE BOEREN.

Dit magistraal bedrag krijgen we ECHT NIET bij elkaar ZONDER JOUW HULP. Sponsor daarom onze Ecuador 2019 Classic trail! Jouw gift gaat integraal naar die noodzakelijke (landbouw)projecten. (Onze hele reis betalen we uiteraard volledig zelf).

HINT: Giften vanaf 40 euro zijn FISCAAL VOORDELIG en je krijgt dan de helft terug via belastingsvoordeel! En de Karmapunten krijg je er gratis bovenop.

Merci voor je engagement!

LOS HERCULES DE CARIDAD,

FILIP Bullens (El Santo), HERBERT De Praetere (Mil Mascaras), BART De Troyer (Rajo De Jalisco), DRIES Vandeweyer (El Sicodelico), RUBEN Vanheste (Blue Demon) en LUK Verhelst (El Angel Blanco).

Wie steunt deze actie?