Mortsel voor Rikolto!

Mortsel voor Rikolto!

Rikolto Mortsel
Rikolto Mortsel
1.873,00
100 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 444 dagen afgelopen.

Voedsel als hefboom

Steun de actie van Rikolto Mortsel (het vroegere Vredeseilanden) en steun daarmee Rikolto en al haar projecten wereld wijd. Zij sleutelen elke dag aan gedragen oplossingen voor de problemen waar onze wereld mee te kampen heeft. Oplossingen met voedsel als hefboom. Ze bouwen bruggen tussen bedrijven, overheden, universiteiten, financiƫle instellingen en boerenorganisaties en zaaien en oogsten structurele oplossingen. Dat is wat er moet gebeuren en we doen het nu, samen.

Onze actie

De manier waarop wij met ons voedsel omgaan, bepaalt onze toekomst. Ja, een betere wereld begint bij ons eten.
De impact van ons voedselsysteem op gezondheid, klimaat, economie en maatschappij is namelijk gigantisch. En de verantwoordelijkheid ligt bij ons allemaal.
Ook wij als inwoners van Mortsel willen iets doen, samen met oa leden en leiding van scouts 32/48, vandaar onze actie aan oa Colruyt. Ook de stad Mortsel steunt via ons de projecten van Rikolto! waarvoor dank.

Had je nog niet de kans om te steunen dit jaar? Via deze pagina kan je onze actie en zo de projecten van Rikolto steunen met een gift. Vanaf 40 euro krijg je bovendien een fiscaal attest.

Veel dank
alle vrijwilligers van Rikolto Mortsel

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 444 dagen afgelopen.