Two wheels, move the soul. Ecuador Classic 2019

Two wheels, move the soul. Ecuador Classic 2019

Marianne Saelen
Marianne Saelen
3.320,00
217 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 406 dagen afgelopen.

Sulawesi 2015, Vietnam 2017, ... Ecuador 2019 !!!

Een Rikolto Classic werkt verslavend. Eens vertrokken, geraak je niet meer gestopt. Maar dat hoeft ook niet. Want een Classic bevat alle ingrediënten die mij blij maken.

- reizen op een authentieke manier, dicht bij de bevolking
- op de fiets nog wel
- It's a journey, not a race
- de warmte onder de deelnemers
- making memories
- de blues die in je lijf kruipt
- met als doel #savethefoodture

Gezond voedsel, geproduceerd met respect voor het milieu, waar boeren een degelijk inkomen aan verdienen... Dat is geen luxe, maar een noodzaak willen we een groeiende wereldbevolking voeden, zonder onze planeet uit te wringen. Daarom steun ik Rikolto. Want lekker en gezond eten, nu en straks dat is een hoofdzaak voor ons allemaal.

In Sulawesi en Vietnam kon ik zelf ervaren hoe Vredeseilanden werkt, met de lokale boeren en als verbindende partner tussen lokale boerenorganisaties en de industrie. En als van opleiding voedingsingenieur ben ik mij ten volle bewust van de "Vraag van 9 miljard".

"Smallholder and large-scale farmers will continue to nourish the world in the face of increased complexity and rapid urbanization. Food industry can’t do it alone. We need governments to invest in power and roads, we need NGOs to help jumpstart innovation and explore new finance mechanisms and we need to work with other private-sector partners to take successful models to scale."

Let's save the foodture!

Als deelnemer aan de Ecuador Classic betaal ik uiteraard mijn reis zelf en engageer ik me om minstens 3000 € in te zamelen voor de projecten van Rikolto.

Hoe?
- Kom dansen op vrijdag 30 november in Noorderwijk. I Bet That You Look Good On The Dancefloor (+ elke steunkaartkaart heeft een uniek nummer waarmee je prijzen kan winnen)
- een éénmalige (fiscaal aftrekbare) bijdrage
- een permanente ( fiscaal aftrekbare) maandelijkse bijdrage
- schrijf je zelf in voor een Rikolto Classic of de 20 km van Brussel
- organiseer zelf iets voor Rikolto
- Meer info in het Rikolto Café Herentals op vrijdag 17 november van 19-21uur bij Deca Packaging

Life is a beautiful ride.

Marianne

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 406 dagen afgelopen.