Huiskamerconcert Buurman

Huiskamerconcert Buurman

Stef Steyaert
Stef Steyaert
475,00
8 mensen steunen deze actie.
Nog 26 dagen.

Het wordt stilaan een traditie (ik moet dus beginnen oppassen want tradities creëren is altijd gevaarlijk) maar ik organiseer op donderdag 10 januari met heel plezier en overtuiging alweer een intiem huiskamerconcert in MT123 (Maria Theresiastraat 123). Na Klaas Delrue vorig jaar, ben ik heel trots om dit jaar Geert Verdickt (Buurman) op het podium van MT123 te mogen verwelkomen. Geert ontroerde me vorig jaar, rond deze tijd, heel erg met zijn versie van Take this waltz (Wals met mij) van Leonard Cohen op een tributeconcert van Radio 1 naar aanleiding van het 1-jarig overlijden van de grootmeester luister op (https://www.youtube.com/watch?v=0i0-2EtNQl4). Toen ik hem - net voor de zomer - vroeg voor het Rikolto huiskamerconcert zei hij onmiddellijk ja.

Vaste klanten van ons huiskamerconcert kennen inmiddels het aanbod en de erbij horende regels. Eén ticket kost 25 euro, een duo-ticket 50 euro. Dat geld gaat integraal naar Rikolto, tot de laatste cent (u stort het ook rechtstreeks op hun rekeningnummer). Omdat u voor dit geld ook iets terugkrijgt, kan Rikolto u helaas geen fiscaal attest geven. Als u niet naar het huiskamerconcertje kan komen maar Rikolto graag wil steunen, kan u uiteraard ook een bedragje storten, vanaf 40 euro ontvangt u dan een fiscaal attest. Schrijf wel uitdrukkelijk 'gift' als mededeling bij uw overschrijving en laat het ook aan mij weten zodat ik Rikolto nog eens extra jullie naam kan doorgeven.

Deuren vanaf 20.00u, het concertje begint om 20.30u en duurt ongeveer een uurtje. Nadien bieden we u graag de al even traditionele kaas- en wijntafel aan.

En, tot slot, er zijn 50 stoelen en op is op. Eerst komt, eerst maalt. Tot dan?

Stef

Wie steunt deze actie?