Koop Nicaragua-chocolade en help jonge boeren wereldwijd!

Koop Nicaragua-chocolade en help jonge boeren wereldwijd!

Ella, Michael  en Lazarinne
Ella, Michael en Lazarinne
117,00
32 mensen steunen deze actie.

Actie voor Rikolto!

Wij zijn Ella, Michael en Lazarine van de Sint-Ludgardis school in Antwerpen. Wij willen graag een actie doen voor Rikolto (Vredeseilanden). Hiervoor verkopen we de Nicaragua-chocolade. De cacao voor deze chocolade komt van La Campesina, een partner van Rikolto in Nicaragua. lees hier mee over het project

Nicaragua chocolade

Sinds eind april ligt er een nieuwe melk- en fondantchocolade in de rekken van Colruyt, OKay en Spar Colruyt Group: Nicaragua. Over de herkomst bestaat dus al geen twijfel, net als over de smaak - die is heerlijk! Maar het verhaal achter dit product is minstens even sterk… en smaakt naar veel meer. Jongeren spelen een belangrijke rol in dit project. En op dit moment hebben jongeren in Nicaragua het extra moeilijk... Met de opbrengt van onze chocolade-verkoop kan Rikolto dan weer andere jongeren helpen aan een toekomst in voeding en landbouw.

Hoe bestellen?

Je kan de overheerlijke repen bij ons bestellen aan 5 euro per stuk. Je kan kiezen tussen melk of pure chocolade. Stuur een mailtje naar alae555 [at] hotmail.com met daarin:

  • het aantal chocoladerepen

  • de soort chocolade

  • je contactgegevens

Of je kan onze actie steunen via een storting op deze pagina.

Veel dank voor de steun en laat het smaken!
Ella, Michael en Lazarine

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?