Keten voor goed eten Sint-Jozefcollege Turnhout

Keten voor goed eten Sint-Jozefcollege Turnhout

Sint-Jozefcollege Turnhout
Sint-Jozefcollege Turnhout
1.560,00
53 mensen steunen deze actie.
Nog 67 dagen.

Goed eten is een recht voor iedereen

Wij vinden dat elk kind - iedereen eigenlijk - toegang moet hebben tot genoeg gezond eten. Goed eten is de basis van alles. Een basis die we niemand mogen ontzeggen, ook niet in moeilijke omstandigheden: een pandemie; aanhoudende droogte; politieke onrust, ouders die zonder inkomen vallen... niets mag het recht op goed eten in de weg staan. Als we het goed aanpakken is er genoeg voor iedereen, altijd. Rikolto (vroeger Vredeseilanden) maakt hier werk van dus steunen wij met deze actie. Steun jij, op jouw beurt, onze actie?

Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag. In het geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zullen wij daar melding van maken.

Al jaren kan je ons (= leerlingen van de tweede graad van het Sint-Jozefcollege) tijdens het campagneweekend vinden in één of andere supermarkt in Turnhout en omgeving. Dit jaar moeten we het noodgedwongen over een andere boeg gooien. Daarom willen we graag onze schouders zetten onder de 'Keten voor goed eten'. Alvast bedankt voor je steun!

Wie steunt deze actie?