KSDiest steunt Rikolto

KSDiest steunt Rikolto

KS Diest
KS Diest
1.422,00
42 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 208 dagen afgelopen.

Geen restaurantdag dit jaar....

Zoals verwacht gaat de restaurantdag dit jaar niet door... De winst van deze dag ging steeds naar Rikolto (vroeger Vredeseilanden). Daarom vragen we dit jaar aan jullie om toch een vrije gift te doen voor Rikolto.

Waarom steunt KSDiest Rikolto?

De missie van Rikolto, klinkt luider dan ooit: goed eten voor iedereen, overal, vandaag en morgen. 690 miljoen mensen hebben honger - onder hen een onacceptabel hoog aantal kinderen; een gezond dieet is onbetaalbaar voor 3 miljard mensen; meer dan 800 miljoen mensen zijn obees; 1 op 10 ondervindt gezondheidsschade door onveilig voedsel; een derde van het voedsel dat op onze planeet wordt geproduceerd, gaat verloren; meer dan 500 miljoen boerenfamilies zijn arm... En toch, we kunnen er samen voor zorgen dat iedereen, van jongs af aan, toegang heeft tot genoeg en gezond eten. Onze school wil zich hier mee achter zetten.

Steun deze actie

Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag. In het geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zullen wij daar melding van maken. Steun hier onze actie voor Rikolto of op BE64 0000 0000 5252 met vermelding 'KSDiest'.

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 208 dagen afgelopen.