Tessa loopt voor Rikolto

Tessa loopt voor Rikolto

Tessa Avermaete
Tessa Avermaete
60,00
2 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 38 dagen afgelopen.

Ik loop mee een #rondjekot voor Rikolto. Waarom? Omdat ik me wil engageren voor een betere toekomst voor ons allemaal. Een toekomst met betaalbaar, eerlijk en gezond eten voor iedereen. Dat is goed voor ons, voor de planeet en voor miljoenen boeren over de hele wereld.

Noem een wereldprobleem, en het is verbonden aan wat er op ons bord ligt. Klimaat? Check. Armoede? Check. Migratie? Jep. Waterschaarste? Inderdaad. Enzovoort, enzovoort.  

Tot daar het slechte nieuws. Want als eten het probleem is, is het ook de oplossing. En aan die oplossing werkt Rikolto elke dag. Boeren organiseren en sterker maken, zodat ze kunnen investeren in milieuvriendelijke productie. Samenwerken met bedrijven om op een eerlijker manier zaken te doen in de voedingssector. Zorgen dat ieder kind toegang heeft tot gezond en duurzaam eten op elke school.

Wat Rikolto doet ligt me nauw aan het hart. Het sluit naadloos aan bij mijn professionele en persoonlijke passie en interesse: landbouw, gezonde voeding en een duurzaam voedselsysteem.

Daarom loop ik in de maand mei een #rondjekot. Brussel ruilen we daarbij in voor de prachtige wegen in en rond Neerijse. En of we bij 20 km (al) stoppen, dat weet ik nog niet zo goed... Maar hoe ver de route ook gaat, alle steun is welkom.. Of nog beter, maak je eigen pagina aan, trek je wandel- en loopschoenen aan, en steun Rikolto !

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 38 dagen afgelopen.