Vrijwilligers Schelle voor Rikolto!

Vrijwilligers Schelle voor Rikolto!

Roosmarijn Smits
Roosmarijn Smits
200,00
2 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 355 dagen afgelopen.

Tijdens het campagne-weekend van 11, 12, 13 januari vragen de vrijwilligers van Rikolto (Vredeseilanden) in Schelle uw steun.
Op vrijdag en zaterdag kan je bij hen een gadget met het bekende manneke kopen aan de Delhaize in Schelle. Naast de sleutelhangers en balpennen hebben we ook nieuwe houten lepels!
De leerlingen van BS Sint-Lutgardis zullen zich ook weer vrijwillig inzetten voor deze actie. Kom je hen niet tegen aan Delhaize? Dan kan je een gift doen via deze actie-pagina.

Waarom doen we dit?
Rikolto sleutelt elke dag aan gedragen oplossingen voor de problemen waar onze wereld mee te kampen heeft. Oplossingen met voedsel als hefboom. Ze bouwen bruggen tussen bedrijven, overheden, universiteiten, financiƫle instellingen en boerenorganisaties en zaaien en oogsten structurele oplossingen. Dat is wat er moet gebeuren en we doen het nu, samen.

De manier waarop wij met ons voedsel omgaan, bepaalt onze toekomst. Ja, een betere wereld begint bij ons eten.
De impact van ons voedselsysteem op gezondheid, klimaat, economie en maatschappij is namelijk gigantisch. En de verantwoordelijkheid ligt bij ons allemaal. Ik wil dus iets doen, vandaar deze actie en warme oproep.

Alvast bedankt voor de steun!

Bekijk ook het filmpje dat we in januari 2017 n.a.v. de vorige campagne maakten met de jonge vrijwilligers van de Sint-Lutgardis-school.

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 355 dagen afgelopen.