De Keten Voor Goed Eten - KSA Eksel

De Keten Voor Goed Eten - KSA Eksel

KSA Eksel
KSA Eksel
565,00
1 persoon steunt deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.
Doe mee met de familiewandeling!

Doe mee met de familiewandeling!

KSA Eksel organiseert, net zoals elk jaar, een familiewandeling ten voordele van Rikolto-Vredeseilanden. We hebben een kleine tocht van 3,5 km en een grote tocht van 6,5 km.
Omdat we dit jaar niet me velen samen mogen komen, kan je de tocht wandelen van 17 tot en met 25 januari 2021.

Enne er is een wedstrijd!

  • Kleine tocht (3,5km): Op verschillende plaatsen tijdens de tocht hangt een QR code. Wanneer je deze scant, krijg je een stukje van een verhaal te horen of te zien. Aan het einde van deze tocht is het verhaal af en mag je een tekening maken over het verhaal. Deze tekening mag je dan in de doos aan ons lokaal steken, of er een foto van maken en doorsturen naar info [at] ksaeksel.be of via Facebook naar de pagina van KSA Eksel. De winnaars ontvangen een mooie houten Rikoltolepel.

  • Grote tocht (6,5km): Op verschillende plaatsen tijdens de tocht hangt een QR code. Wanneer je deze scant krijg je een vraag over de KSA te zien. Het antwoord op deze vraag mag je dan op een papier schrijven. Achteraf mag je je antwoordenblad in de doos aan ons KSA lokaal steken of doorsturen naar info [at] ksaeksel.be of via Facebook naar de pagina van KSA Eksel. De persoon of personen met de meeste juiste antwoorden winnen een mooie houten lepel van Rikolto.

Praktisch

  • De wandeling is gratis, maar we vragen om een gift te doneren op deze actiepagina voor Rikolto. Je mag zelf kiezen hoeveel je geeft. Al dit geld gaat integraal naar Rikolto zodat we op een eerlijke manier voedsel kunnen verkrijgen.
  • Vertrek (en aankomst) aan de KSA-lokalen: Sportlaan 24, 3940 Hechtel-Eksel
  • Je kan de wandeling doen van 17 tot en met 25 januari 2021
  • De kaartjes met de wandelingen vind je hieronder. De groene en de blauwe bol is telkens de start aan de lokalen.
Je vindt ook alle info op facebook

Je vindt ook alle info op facebook

Naar het Facebookevent
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.