Jelson on the run

Jelle Van den Bergh
Jelle Van den Bergh
467,00
12 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 605 dagen afgelopen.

Of het nu Admiral Freebee of Lenny Kravitz moet zijn die "ALWAYS ON THE RUN" in mijn oren moet knallen, daar ben ik nog niet uit. Maar wat ik wel al weet is dat ik jullie steun nodig heb!

Op 27 mei loop ik 20 km door Brussel voor Rikolto (Vredeseilanden). Waarom? Omdat ik mij wil engageren voor een betere toekomst voor ons allemaal. Met het Rikolto-team lopen we samen voor ons eten van morgen. Goed eten, waar boeren een eerlijk loon aan verdienen, we de planeet niet mee om zeep helpen en waar we straks alle 9 miljard voldoende van ter beschikking hebben, dat gaan we nodig hebben en daar trek ik dus graag mijn loopschoenen voor aan.

20 km schud je natuurlijk niet zo uit je benen. De training is niet van de poes. Maar nog steeds weinig in vergelijking met de uitdaging waar we voor staan als het om eerlijk en duurzaam voedsel gaat. Ik nodig je daarom van harte uit om mij en daarmee Rikolto (Vredeseilanden) financieel te steunen en zo ook je steentje bij te dragen. Met het geld dat we zo samenbrengen, maakt Rikolto echt een wezenlijk verschil.

Kan ik op jouw steun rekenen? Dat waardeer ik enorm!

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 605 dagen afgelopen.