Sander maakt een uitzondering

Sander maakt een uitzondering

Sander Goossens
Sander Goossens
4.224,99
62 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 122 dagen afgelopen.

Lieve vrienden,

Geen 20km door Brussel. Geen 6 Rikolto Classics dit jaar. Los van onvergetelijke gebeurtenissen missen we daarmee dit jaar ook een pak inkomsten door giften en acties.

Tijd dus om uit mijn pijp (of kot) te komen. En eens iets te doen dat ik intrinsiek niet graag doe: lopen. Mensen die me kennen, weten dat ik een fietser ben, en als fietser is de running joke (hoe gepast!) dat lopen he-le-maal niet ok is voor een fietser. Verplaatsingen te voet dienen tot een absoluut minimum beperkt te worden, bij voorkeur in een après-fiets setting op café van de toog tot de wc en terug.

Dus voila. Zondag 31 mei is 't van dat. Ik loop 20km. Dik tegen mijn goesting. Maar ik maak een uitzondering, met een gegronde reden.

Want meer dan ooit heeft Rikolto onze steun nodig. Meer dan ooit hebben boeren overal ter wereld een vangnet nodig om de crisis het hoofd te bieden en er sterker uit te komen.

Steun mij, en steun daarmee een organisatie die een wezenlijk verschil maakt. Vanaf 40€ sponsort de staat ook nog eens: 45% van het bedrag krijgt ge terug via de belastingen het jaar nadien. Volautomatisch, je hoeft er niets voor te doen. Op een bedrag van 100€ betaalt ge bijvoorbeeld dus maar effectief 55€. Een koopje.

BIj leven en welzijn,

Sander

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 122 dagen afgelopen.