Alida loopt mee!

Alida loopt mee!

Alida  Indria - De Meulder
Alida Indria - De Meulder
1.705,00
10 mensen steunen deze actie.

Dag familie, vrienden en alle Lombardia-fans,

Ik geloof echt dat de manier waarop wij met ons voedsel omgaan onze toekomst bepaalt.
Ja, dat een betere wereld bij ons eten begint. De impact van ons voedselsysteem op gezondheid, klimaat, economie en maatschappij is namelijk gigantisch. En de verantwoordelijkheid ligt bij ons allemaal. Ik wil dus iets doen, vandaar deze actie en een warme oproep.

Ik zal meelopen in de One World Run en wil daarmee steun vragen voor Rikolto. (het vroegere Vredeseilanden) Zij sleutelen elke dag aan gedragen oplossingen voor de problemen waar onze wereld mee te kampen heeft. Oplossingen met voedsel als hefboom. Doe een gift via deze pagina en supporter voor mij en Rikolto!

Maar er is meer! One World Run werkt ook samen met Rikolto en steunt hen volop. Voor elke loper gaat er 3 euro naar Rikolto. We hebben daarom besloten om met Lombardia One World Run te sponsoren. Ik wil jullie daarom allemaal uitdagen om jullie ook in te schrijven voor de One World Run via www.oneworldrun.be. Voor elke deelnemer zal er ook een Lombardia "goodie bag" beschikbaar zijn. En er zal een pop-up Rikolto café zijn met natuurlijk de Lombardia drinks waar ik over Lombardia en onze link met Rikolto kom vertellen.

Bedankt voor de steun! warme groeten Alida

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?