10 jaar Vredeseilanden, 1 jaar Rikolto #meerdanooitovertuigd!

10 jaar Vredeseilanden, 1 jaar Rikolto #meerdanooitovertuigd!

Bert Wallyn
Bert Wallyn
656,00
9 mensen steunen deze actie.

Allereerst een sterke start voor 2019! Een goede gezondheid, energie voor anderen en gezellige tafelmomenten met lekker eten voor mens en planeet.

Ik werk nu 11 jaar voor deze prachtige organisatie. 10 jaar Vredeseilanden, nu 1 jaar Rikolto. En ik ben meer dan ooit overtuigd!
Daarom zet ik heel graag mijn schouders onder de fondsenwervende campagne.

We organiseren met een hoop vrienden en vrijwilligers de verkoop van gadgets op 11, 12, 13 januari in Grimbergen en omstreken, we vragen steun voor Rikolto (Vredeseilanden) en in ruil krijg je een leuk gadget. Kom je ons tegen, loop ons dan niet voorbij. Kom je ons niet tegen, dan kan je via deze actie nog een gift doen. Groot of klein, vanaf 40 euro krijg je automatisch een fiscaal attest.

Dit doet Rikolto (Vredeseilanden):
Mijn collega's en ik sleutelen elke dag aan gedragen oplossingen voor de problemen waar onze wereld mee te kampen heeft. Oplossingen met voedsel als hefboom. We bouwen bruggen tussen bedrijven, overheden, universiteiten, financiële instellingen en boerenorganisaties en zaaien en oogsten structurele oplossingen. Dat is wat er moet gebeuren en we doen het nu, samen.

De manier waarop wij met ons voedsel omgaan, bepaalt onze toekomst. Ja, een betere wereld begint bij ons eten.
De impact van ons voedselsysteem op gezondheid, klimaat, economie en maatschappij is namelijk gigantisch. En de verantwoordelijkheid ligt bij ons allemaal. Ik wil dus iets doen, vandaar deze actie en warme oproep.

Enorm bedankt om te steunen!
Heel graag tot gauw,

Bert

Wie steunt deze actie?