GBS Mozaïek doet een sponsorloop voor Rikolto

GBS Mozaïek doet een sponsorloop voor Rikolto

Team Mozaïek
Team Mozaïek
4.850,00
77 mensen steunen deze actie.

Met z'n allen lopen voor het goede doel!

Op vrijdag 15/01 organiseert GBS De Mozaïek een sponsorloop met de hele school. Dit doen we ten voordele van Rikolto.

Waarom? De missie van Rikolto, voorheen Vredeseilanden, klinkt luider dan ooit: goed eten voor iedereen, overal, vandaag en morgen.

690 miljoen mensen hebben honger - onder hen een onacceptabel hoog aantal kinderen; een gezond dieet is onbetaalbaar voor 3 miljard mensen; meer dan 800 miljoen mensen zijn obees; 1 op 10 ondervindt gezondheidsschade door onveilig voedsel; een derde van het voedsel dat op onze planeet wordt geproduceerd, gaat verloren; meer dan 500 miljoen boerenfamilies zijn arm...

En toch, we kunnen er samen voor zorgen dat iedereen, van jongs af aan, toegang heeft tot genoeg en gezond eten. Met onze school trekken we de beweging mee opgang en lopen we samen #ronddewereld.

Help ons mee rond de wereld en doe een gift

Doe je gift via deze actiepagina. Als u in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heeft u recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag. In het geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zal Rikolto daar melding van maken.

Doe mee met de wandeltocht!

Doe mee met de wandeltocht!

Download vanaf 15/01 de wandeltocht en speel het fotospel dat er onderweg bij hoort!

Doe mee!
Benieuwd naar andere acties in Grimbergen?

Benieuwd naar andere acties in Grimbergen?

Klik hier voor meer acties
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?