De Keten Voor Goed Eten Jokri Aalter

De Keten Voor Goed Eten Jokri Aalter

Jokri Aalter
Jokri Aalter
587,00
16 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 610 dagen afgelopen.

Goed Eten Is Een Recht

Dit jaar vind je ons team niet aan de supermarkt: een klassieke Rikolto (Vredeseilanden)-campagne, waarbij vrijwilligers straten, pleinen en warenhuizen overrompelen en gadgets te koop aanbieden, is in tijden van Covid-19 ondenkbaar.

Maar dat laten we niet aan ons hart komen, want we schoeien onze campagne op een verrassende, nieuwe leest. Een campagne als nooit tevoren dus en met jouw hulp wordt ze dat ook qua resultaat.

In Aalter maken we een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel in een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!

Stort jij een bedrag voor Rikolto?

Dan bezorgen wij je later een houten lepel! Stuur daarvoor een mailtje met 'Ik doe mee' naar jokri9880@gmail.com.

Heel veel jokridankbaarheid :)!

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 610 dagen afgelopen.