De Keten Voor Goed Eten - Tine

De Keten Voor Goed Eten - Tine

Tine Vanveerdeghem
Tine Vanveerdeghem
230,00
9 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 208 dagen afgelopen.

De Keten voor Goed Eten

Dit jaar vind je Rikolto niet aan de supermarkt: een klassieke Rikolto (Vredeseilanden)-campagne, waarbij vrijwilligers straten, pleinen en warenhuizen overrompelen en gadgets te koop aanbieden, is in tijden van Covid-19 ondenkbaar.

Maar dat laten we niet aan ons hart komen, want we schoeien onze campagne op een verrassende, nieuwe leest. Een campagne als nooit tevoren dus en met jouw hulp wordt ze dat ook qua resultaat.

We maken een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel in een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!

Tof dat je een kijkje neemt op mijn actiepagina.
Betaalbaar eten garanderen voor iedereen - nu en in de toekomst. Een missie waar ik mij volledig in vind.
Duurzame en gezonde voeding in een eerlijke voedselketen ligt mij nauw aan het hart.
Ik startte een keten voor goed eten. Geef gerust een seintje en ik laat mijn keten - en doos met lepels - met plezier bij jou passeren :-)

Veel liefs
Tine

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 208 dagen afgelopen.