Huiskamerconcert met Nina Kortekaas in Antwerpen

Huiskamerconcert met Nina Kortekaas in Antwerpen

Caroline Huyghe
1.070,00
24 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 123 dagen afgelopen.

Kom net als vorig jaar genieten van heerlijke muziek in onze huiskamer! Deze keer ontvangen we Nina Kortekaas, zangeres, songwriter en pianiste bij de Belgische indiepop band Noa Lee. Deze avond brengt Nina de nummers alleen, van achter haar piano. Een echte première, zo zonder omkadering van bas en drums. Nina heeft een prachtige stem die de huiskamer ongetwijfeld zal vullen.

Met haar band Noa Lee heeft Nina al in de Ancienne Belgique gespeeld, in het voorprogramma van Geppetto & the Whales en La Force (Canada). In Trix in Antwerpen mochten ze ook de support verzorgen voor Tristan. Afgelopen zomer openden ze tweemaal de avond voor Arsenal in het OLT Rivierenhof. Ze hebben al enkele singles online staan en gaan in het voorjaar van 2020 hun allereerste EP releasen, opgenomen met Pieterjan Coppejans (Eefje De Visser, MDCIII). Voor een voorproefje: https://open.spotify.com/artist/4YGchyGbwAekTbhOxczQqM

“Knappe clip, knap nummer. U hoort ongetwijfeld nog van Noa Lee.” - Humo

“Speelse indiepop met een atmosferisch randje, gedragen door een sterke vrouwenstem.” - Knack Focus

“De perfecte mix van experiment en dromerigheid.” “We zien Noa Lee nog ver komen” - Dansende Beren

Met jouw komst, steun je het werk van Rikolto, een internationale organisatie die streeft naar gezond en duurzaam voedsel voor iedereen vandaag en in de toekomst. Rikolto sleutelt elke dag aan gedragen oplossingen voor de grote uitdagingen vandaag de dag. Voedsel steeds als deel van de oplossing en een belangrijke hefboom voor verandering. Rikolto is bruggenbouwer, zo zetten ze o.a. bedrijven, overheden, universiteiten, financiële instellingen, boerenorganisaties en consumenten rond de tafel om samen tot oplossingen te komen. Meer info over wat we doen op www.rikolto.be.

Wanneer? 22 januari om 20u
Waar? Houwerstraat 17, zijstraat Sint Jansplein, Antwerpen
Prijs? 25 euro pp, inclusief drankje
Inschrijven? Ja, dit is nodig! Via deze pagina, eens de overschrijving gemaakt is, is je plekje verzekerd. Maximum capaciteit van de living is 60 personen. Geef ook even aan met hoeveel personen je komt.

Breng wat cash mee, want de bar zal ook geopend zijn!

Hopelijk tot dan!
Myrthe en Caroline

PS: Het geld gaat integraal naar Rikolto (u stort het ook rechtstreeks op hun rekeningnummer). Omdat u voor dit geld ook iets terugkrijgt, kan Rikolto u helaas geen fiscaal attest geven. Wenst u toch een gift te doen bovenop uw deelname aan het event of omdat u niet aanwezig kan zijn, dan kan dit via deze pagina, met vermelding van 'gift' (dan krijgt u vanaf 40 euro wel een fiscaal attest :-)).

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 123 dagen afgelopen.