Eet de Geelse rikoltoburgers

Eet de Geelse rikoltoburgers

Rikolto-Vredeseilanden  Geel
Rikolto-Vredeseilanden Geel
50,00
1 persoon steunt deze actie.

Wat zijn de Geelse Rikoltoburgers?

Met Rikolto-Vredeseilanden Geel serveren we tussen half december en half januari graag de Geelse Rikolto-burgers met lokale en duurzame ingredienten, in samenwerking met Eskobar (www.eskobar.be) en Café De Werft (www.cafedewerft.be). Een deel van de opbrengst schenken we natuurlijk aan de campagne van Rikolto (Vredeseilanden) om wereldwijd aan beter eten te werken.

Wat zijn de ingredienten van de Geelse Rikoltoburgers?

  • Eskobar: vegetarische burger met pompoen, pastinaak, knolselder en geitenkaas.

  • Café de Werft: Broodje met lamsburger( Kluterhof Meerhout) of falafelburger met humus van pompoen en groentenchips.

Help zo Rikolto om aan beter eten te werken wereldwijd. Zodat wij allemaal nog goed kunnen eten in de toekomst! Want eten roert de planeet! Hoe we onze planeet voeden, heeft een enorme impact op die planeet. Boeren die niet meer kunnen overleven, ontbossing en waterschaarste, klimaatverandering... Een betere wereld begint dus bij ons eten...

Bedankt en smakelijk! de vrijwilligers van Rikolto-Vredeseilanden Geel

Steun ons ook tijdens het campagneweekend

Steun Rikolto ook met hun campagne in Geel tijdens het weekend van 11_12 en 13 januari. Koop een houten keukenlepel, doe een gift via deze pagina of stort op het rekeningnummer 000-0000052-52 met vermelding "actie Geelse Rikoltoburgers" Help zo Rikolto (Vredeseilanden) wereldwijd te werken aan beter eten!

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?