Rikolto Boom ( Vredeseilanden) sluit succesvol campagne-weekend af!

Rikolto Boom ( Vredeseilanden) sluit succesvol campagne-weekend af!

Rikolto Boom
Rikolto Boom
2.110,00
351 mensen steunen deze actie.

BEDANKT!

De vrijwilligers van Rikolto, het vroegere Vredeseilanden, zamelden afgelopen weekend in Boom en omgeving geld in om de projecten van Rikolto te steunen. Rikolto wil familiale boeren een leefbaar inkomen verschaffen maar ook meer mensen toegang geven tot gezonde, duurzame én betaalbare voeding.

Op vrijdag 10 januari en zaterdag 11 januari kon je onze jonge rikolto-vrijwilligers terugvinden aan Colruyt Boom en Delhaize Reet. Met Chiro Kontakt, Sint-jozef-school Reet, vormelingen van de Rupelkerk, familie Moens, Cuypers, Heyman, ...
We willen iedereen bedanken om een lepel of ander gadget te kopen, de massale steun, de glimlach, de schouderklop.. Nog geen kans gehad om te steunen? Je kan onze actie en Rikolto nog steeds steunen door een gift van 5 euro of meer te schenken op deze pagina!
Bedankt!!

Kook lekker voor mens en planeet!

Wat doe je met zo’n Rikolto lepel? Juist. Lekker koken, voor mens en planeet. En met dat lekker koken, daar kan je de wereld echt mee vooruithelpen. We organiseren dit jaar namelijk voor het eerst Het Grootste Diner Ter Wereld. En iedereen mag meedoen. Elk aan zijn eigen tafel, met zijn eigen gezelschap. Al die tafels zijn samen het Grootste Diner. Je moet enkel je etentje registreren en je gasten uitnodigen via www.hetgrootstediner.be. Als we dat allemaal doen, dan geven we een stevig, maar vooral lekker signaal.

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?