Tom & Steven going the extra mile for fair food

Tom & Steven going the extra mile for fair food

Steven Everaert
Steven Everaert
145,00
3 mensen steunen deze actie.

Steven en Tom zijn twee buddies sinds mensenheugnis. We kennen elkaar van in de tijd dat we nog in korte broek naar school gingen. Na vele voorgaande avonturen hebben we besloten dit jaar een trip te ondernemen om te fietsen (MTB) voor het goede doel.

Op het Hemelvaartweekend trekken we naar Zweden om deel te nemen aan de RIKOLTO (Vredeseilanden) Midsummer Classic 2020 zowaar ! Vier dagen zweten op avontuurlijke paden. Dat koppelen we aan een stevig engagement qua fondsenwerving. Waarom? Omdat we geloven in een betere toekomst voor ons allemaal. Eentje met ‘lekker eten voor mens en planeet’.

Noem een wereldprobleem, en het is verbonden aan wat er op ons bord ligt. Klimaat? Check. Armoede? Check. Migratie? Jep. Waterschaarste? Inderdaad. Enzovoort, enzovoort.  
Tot daar het slechte nieuws. Want als eten het probleem is, is het ook de oplossing. En aan die oplossing werkt Rikolto elke dag. Boeren organiseren en sterker maken, zodat ze kunnen investeren in milieuvriendelijke productie. Samenwerken met bedrijven om op een eerlijker manier zaken te doen in de voedingssector.

Daar springen we graag voor op de fiets én vragen we om jouw steun. Een steun die broodnodig is, ook hier bij ons. Om het goede doel te financieren gaan we de komende periode een aantal fundraising initiatieven opstarten om met het verzamelde geld Vredeseilanden te ondersteunen. Stay tuned!

Een stevige pedaalslag,
Tom en Steven

Wie steunt deze actie?