Johan fietst voor Vredeseilanden/Rikolto Ecuador!

Johan fietst voor Vredeseilanden/Rikolto Ecuador!

Johan Dejans
Johan Dejans
2.955,00
42 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 996 dagen afgelopen.

Sinds jaren draag ik Vredeseilanden/Rikolto een warm hart toe, en nu ben ik ingegaan op de sportieve uitdaging om samen met een groep vrienden in het Andes gebergte van Ecuador te mountainbiken en 8000 hoogtemeters te overwinnen met het doel Rikolto en zijn projecten te ondersteunen, en daarbij mijn eigen grenzen te verleggen.
Rikolto staat voor “oogst” en ondersteunt wereldwijd boerenfamilies en hun organisaties zodat ze zich uit de armoede kunnen werken en ze tegelijkertijd ons voedsel veilig stellen. Alle projecten van Rikolto zijn gericht op rechtvaardigheid en duurzaamheid.
In Ecuador zullen we 2 programma’s bezoeken: het groenten- en koffieprogramma. Meer informatie over deze en andere programma’s van Rikolto vind je op www.rikolto.be

Ik draag vanzelfsprekend zelf alle kosten van deze sportieve reis. Daarnaast heb ik heb me geëngageerd om minimum 3,000 EUR in te zamelen voor Rikolto. Jouw gift gaat zonder omweg en integraal naar de projecten van Rikolto en vanaf 40 EUR ontvang je een fiscaal attest.

Alvast heel hartelijk dank om mij en Rikolto hierbij te steunen!

Johan Dejans

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 996 dagen afgelopen.