Diner en Huiskamerconcert in Antwerpen

Diner en Huiskamerconcert in Antwerpen

Caroline Huyghe
Caroline Huyghe
1.827,00
37 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 383 dagen afgelopen.

!! Diner en concert zijn VOLZET!!

Kom samen gezellig tafelen en luisteren naar heerlijke muziek in onze huiskamer! Hiermee steun je het werk van Rikolto. Zij sleutelen elke dag aan gedragen oplossingen voor de grote uitdagingen vandaag de dag. Oplossingen met voedsel als hefboom. Ze bouwen bruggen tussen bedrijven, overheden, universiteiten, financiële instellingen en boerenorganisaties en zaaien en oogsten structurele oplossingen. Dat is wat er moet gebeuren en we doen het nu, samen.

De manier waarop wij met ons voedsel omgaan, bepaalt onze toekomst. Ja, een betere wereld begint bij ons eten. De impact van ons voedselsysteem op gezondheid, klimaat, economie en maatschappij is namelijk gigantisch. En de verantwoordelijkheid ligt bij ons allemaal!

Op vrijdagavond 11 januari 2019 komt Sophia Ammann een waar Leonard Cohen-hommage brengen in onze huiskamer. Sophia Ammann is een Belgische zangeres met Canadese roots die de voorbije jaren op heel wat podia te horen was als frontvrouw van Little Dots en Ansatz Der Maschine. Van jongs af aan is Sophia gefascineerd door de muziek van Leonard Cohen. Met Sophia Ammann plays Leonard Cohen brengt ze op eigen wijze het werk van Cohen weer tot leven.

https://www.youtube.com/watch?v=ha0Ci03Dezw

Dit alles wordt voorafgegaan door een overheerlijke volkskeuken: vegetarisch en hartverwarmend!

Waar en Wanneer?
Vrijdag 11 januari 2019
Eten vanaf 19u - prijs 15 euro
Muziek om 21u - prijs 20 euro
Combo eten en muziek: 35 euro!

Het totaalbedrag mag via deze pagina worden gestort.
Schrijf je hier ook even in, dan weten we met hoeveel personen u komt: https://goo.gl/forms/8qD88dbdQV9nVgLp2
Dankje!

Het geld gaat integraal naar Rikolto (u stort het ook rechtstreeks op hun rekeningnummer). Omdat u voor dit geld ook iets terugkrijgt, kan Rikolto u helaas geen fiscaal attest geven. Wenst u toch een gift te doen bovenop uw deelname aan het event of omdat u niet aanwezig kan zijn, dan kan dit via deze pagina, met vermelding van 'gift'.

Alle drank aan vrije bijdrage (er zal een spaarvarkentje bij de uitgang staan!

Adres: Houwerstraat 17, zijstraat Sint Jansplein, Antwerpen.

Hopelijk tot dan!

Groeten,
Myrthe, Caroline en Thibault

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 383 dagen afgelopen.