De Keten Voor Goed Eten - Lies

De Keten Voor Goed Eten - Lies

Lies Vereecke
Lies Vereecke
3.642,00
82 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

De Keten voor Goed Eten

Dit jaar vind je Rikolto niet aan de supermarkt: een klassieke Rikolto (Vredeseilanden)-campagne, waarbij vrijwilligers straten, pleinen en warenhuizen overrompelen en gadgets te koop aanbieden, is in tijden van Covid-19 ondenkbaar.

Maar dat laten we niet aan ons hart komen, want we schoeien onze campagne op een verrassende, nieuwe leest. Een campagne als nooit tevoren dus en met jouw hulp wordt ze dat ook qua resultaat.

We maken een keten voor goed eten. We delen houten lepels uit en elke lepel in een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje?

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Start je eigen Keten Voor Goed Eten

Ik doe mee!

Ik ga de uitdaging aan en hoop zo meer dan 80 mensen te overtuigen om mee te bouwen aan de 'Keten voor goed eten'.
Door deze actie te ondersteunen kunnen wij, die het niet meer dan normaal vinden dat we elke dag kunnen kiezen wat en hoeveel we eten, ervoor zorgen dat genoeg, goed en gezond eten toegankelijk wordt voor iedereen!
Doe mee! Doe een gift aan Rikolto en laat me weten dan je dit deed, dan krijg je van mij een houten lepel als symbolisch teken voor het mee willen bouwen aan 'de keten voor goed en gezond eten voor iedereen!'
Bedankt!
De actie loopt maar tot 17 januari, dus wees er snel bij ;-)

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.