Keten voor goed eten Johan

Keten voor goed eten Johan

Johan Decoker
Johan Decoker
40,00
1 persoon steunt deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

Goed Eten Is Een Recht

Goed eten is een recht. Maar dat recht is, mede door de coronacrisis, verre van evident. Ervoor zorgen dat iedereen, van jongs af aan, toegang heeft tot genoeg en gezond eten, dat is iets wat we samen kunnen. Als burgers, als moeder of vader, als boer(in), als school, als supermarkt, als overheid, als stad, als gemeenschap. Daar maken we werk van!

We delen houten lepels uit en elke lepel is een schakel in deze keten. Als je op deze pagina komt, heeft iemand je wellicht een lepel geschonken. Fijn, want dat betekent dat jij bewust omgaat met eten, dat je er mensen blij mee maakt en voedt in alle opzichten. Jij bent een deel van de 'keten voor goed eten'. Met deze lepel kan je bewust lekker gaan koken, met respect voor mens en planeet. Laat hem je keuken sieren.

Door Rikolto - via deze actie - te steunen, zorgen we dat iedereen, overal straks goed kan eten. Doe jij een duit in het zakje? Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag. In het geval dat de federale regering in de loop van het jaar een gunstigere beslissing zou nemen, zullen wij daar melding van maken.

Bouw je mee aan onze keten?

Bouw je mee aan onze keten?

Ken jij ook mensen die werk maken van goed eten? Bestel hier een pakketje lepels en zet onze keten verder.

Bouw mee aan de keten voor goed eten
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.