Hanne en Camille lopen #rondjekot

Hanne en Camille lopen #rondjekot

Hanne Claes en Camille Laus
Hanne Claes en Camille Laus
370,00
8 mensen steunen deze actie.

Hallo, wij zijn Hanne Claes en Camille Laus. Normaal gezien vind je ons sprintend op een atletiekpiste. Dat kan even niet. De wereld staat nu stil, maar overal ter wereld zien we voedselhelden zorgen voor het eten op ons bord. Daarom lopen we speciaal voor hen op 31 mei #rondjekot met een ererondje voor de helden in Ecuador die in de moeilijkste tijden met deze oplossingen komen:

Deze crisis leidt ook in Ecuador tot benarde situaties voor boerenfamilies die voedsel aan de steden leveren. Het transport werd lamgelegd en de overheid sloot de belangrijkste veilingen en markten. Onze #FoodHeroes zijn de consumentenorganisaties en de boeren in Quito, de hoofstad van Ecuador, die heel snel met een alternatief kwamen: gezonde voedselmanden aan democratische prijzen voor kwetsbare families in Quito. Eén voedselmand van 15 dollar zorgt voor gezond, betaalbaar eten voor 1 week. 15 dollar is wat een gezin in Ecuador wekelijks uitgeeft aan eten.

Hun hele verhaal lees je op de website: www.rikolto.be/nl/nieuws/gezonde-voedselmanden-voor-noodlijdende-steden. Je kan deze Foodheroes een flinke duw in de rug geven via deze pagina. Jullie aanmoediging geeft ons vleugels op 31 mei.

Dankjewel.
Warme groeten,
Hanne en Camille

Wie steunt deze actie?