100km #rondjekot?

100km #rondjekot?

Myrthe Peijnenborg
Myrthe Peijnenborg
787,05
54 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 497 dagen afgelopen.

Iedereen die me een beetje kent, weet dat er twee hoofdthema’s zijn in mijn leven: lopen en (duurzame) voeding.

Naar jaarlijkse gewoonte zou ik op 31 mei meedoen met de 20 km van Brussel ten voordele van Rikolto, een organisatie die aandacht vraagt voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem, wereldwijd. Door de huidige gezondheidscrisis wordt deze loop uitgesteld.

Tegelijkertijd toont deze crisis het belang aan van een goed georganiseerd voedselsysteem, dat toegankelijk is voor iedereen. Food Heroes zorgen met man en macht voor het eten op ons bord. Van boeren tot transportmedewerkers, tot de mensen in de supermarkt.

Laten we voeding en de mensen die ervoor zorgen, herwaarderen en de lessen die deze crisis voortbrengt, niet vergeten.

100km #rondjekot?

Vandaar dit goede alternatief voor de 20 km, #rondjekot! Toegankelijk voor iedereen. Voor mij worden dat mogelijk veel rondjes. Sinds mijn laatste deelname loop ik namelijk niet hard, maar vooral lang, veel en liefst in de bossen.

Voor Rikolto doe ik graag een extra effort. Hoe groot deze effort, is afhankelijk van jullie. Per 10 mensen die me steunen, loop ik 20 km. Max 100 km op 5 opeenvolgende dagen, van woensdag 27 mei tem zondag 31 mei. Enkel rondjes rond mijn Antwerps woonkot of misschien ook een keertje rond mijn werkkot in Leuven? Ik wacht het verloop van de maatregelen nog even af om dit verder vorm te geven.

Geef je mij een duwtje in de rug? Alle beetjes helpen en maken mij, alle Rikolto Food Heroes en de planeet enorm blij.

Alvast een dikke merci!

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 497 dagen afgelopen.