Lekker eten voor mens en planeet! Daar gaan we voor in Schilde, samen met de studenten van Mater Dei!

Lekker eten voor mens en planeet! Daar gaan we voor in Schilde, samen met de studenten van Mater Dei!

Rikolto (Vredeseilanden) Schilde
Rikolto (Vredeseilanden) Schilde
0
Deze actie is 189 dagen afgelopen.

Hallo iedereen!

Onze enthousiaste teams van Mater Dei zijn weer helemaal klaar om de nieuwe Rikolto-campagne in Schilde te lanceren!

"Lekker voor mens en planeet". Dat is het thema van de campagne. Want een betere wereld, begint bij lekker eten. Lekker voor mens én planeet. Daar genieten niet alleen wij van. Ook het klimaat, onze gezondheid en miljoenen boeren over de hele wereld worden er beter van.

Dankzij jouw steun werkt Rikolto over de hele wereld samen met mensen die zorgen dat ons eten lekker is voor iedereen. Om wereldwijd kleinschalige boeren de kans te geven om hun potentieel waar te maken, maar ook om scholen te begeleiden zodat ook zij alle kinderen gezonde en duurzame maaltijden kunnen voorzetten, om in supermarkten duurzaam en eerlijk de evidente keuze te maken.

Vind ons aan Delhaize 's-Gravenwezel en aan Carrefour Schilde!

- vrijdag 10 januari (vanaf 16u30) en zondag 12 januari: Delhaize 's-Gravenwezel
- zaterdag 11 januari: Carrefour Schilde

We gaan er opnieuw de mooie razend populaire houten Rikolto keukenlepels (nieuwe uitvoering!) en andere gadgets verkopen!

Het Grootste Diner

Wat doe je vervolgens met zo’n Rikolto lepel? Juist. Lekker koken, voor mens en planeet. We organiseren dit jaar voor het eerst Het Grootste Diner Ter Wereld. En iedereen mag meedoen. Elk aan zijn eigen tafel, met zijn eigen gezelschap. Al die tafels zijn samen het Grootste Diner. Je moet enkel je etentje registreren en je gasten uitnodigen via www.hetgrootstediner.be. Als we dat allemaal doen, dan geven we een stevig, maar vooral lekker signaal.

En uiteraard kan je ook nú een gift doen op deze persoonlijke actie-pagina! In ruil heb je recht op een fiscaal attest en samen hopen we zo op een betere, rechtvaardige (en vooral lekkere) wereld.

Wij wensen jullie allemaal alvast veel eet- en kookplezier in 2020!

Alvast heel erg bedankt en hopelijk tot snel,

Rikolto Schilde - Hilde & Ester

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 189 dagen afgelopen.