De Verbekes lopen #rondhunkot

De Verbekes lopen #rondhunkot

Amy Verbeke
Amy Verbeke
665,00
34 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 507 dagen afgelopen.

Hallo daar... wij zijn de Verbekes, 1 papa 2 dochters.
En wij hebben een doel: op 30 mei lopen we 21km (rond ons kot).

En nee, dat doen we niet zomaar... dat doen we omdat de papa sinds december loopt en traint voor zijn eerste halve marathon; en dat doen we omdat we meer aandacht willen voor 'ons eten'. Daarom lopen we ten voordele van Rikolto (vroeger Vredeseilanden).

Zij zetten wereldwijd projecten op om van gezonde, lekkere en duurzame kost de normaalste zaak van de wereld te maken. Ze gaan in gesprek met supermarkten, werken aan de vaardigheden van boeren om hun kwaliteit te verhogen en duurzamere teelttechnieken te gebruiken, helpen bedrijven en scholen om hun kantines te verduurzamen,... Rikolto werkt hiervoor samen met partners, wereldwijd, foodheroes die er elke dag opnieuw voor zorgen dat wij eten op ons bord hebben, ook in tijden van waterschaarste, klimaatverandering en gezondheidscrisis.

Vind je wat op ons bord ligt ook zo belangrijk en wil je daar iets aan doen? Of wil je gewoon zien hoe papa Verbeke zijn eerste 21km loopt? Dat kan door simpelweg een bedrag naar jouw keuze te storten via deze actiepagina. Foodheroes wereldwijd zijn je er dankbaar voor. En wij... wij lopen nog een rondje om ons kot!

Tot gauw en bedankt!
Loopgroeten,
Amy, Rhea & Johan

P.S. je kan een bedrag naar keuzen storten. Vanaf €40 is het ook fiscaal interessant, want dan betaal je eigenlijk maar €22, de rest krijg je terug via je belastingen.

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 507 dagen afgelopen.