PVO Power!

PVO Power!

de PVO - loopvrienden
de PVO - loopvrienden
1.460,00
25 mensen steunen deze actie.

Op zondag 31 mei lopen we zoals elk jaar weer 20 km voor Rikolto (Vredeseilanden). Met veel collega’s uit de Belgische voedingsindustrie. En met een pak Leuvense vrienden.

Niet in Brussel deze keer. En Samen Apart. Rond ons kot. Onder het motto #rondjekot.

Doorheen het jaar starten de looptochten telkens aan de éne of de andere kant van het PVO-park. PVO, je weet wel, Boem Paukeslag, “trommels PAUKEN, razen rennen razen rennen razen RENNEN STOP!”. Zondag vertrekken we er met er 2 keer 20 enthousiastelingen. Helemaal corona-proof. Voor 8, 12 of 20km.

En ja, waarom eigenlijk ? In deze Corona-tijden hebben velen het extra moeilijk. We willen steun bieden aan de #FoodHeroes overal ter wereld.

Steun hen ook. Meer dan ooit heeft Rikolto onze steun nodig. Meer dan ooit hebben boeren overal ter wereld een duw in de rug nodig om de crisis het hoofd te bieden en er sterker uit te komen.

Warme groeten,

PS: Schenk je (over een heel jaar) minstens 40 euro aan Rikolto? Dan ontvang je automatisch een fiscaal attest. Daarmee krijg je een belastingvermindering van 45% van het gestorte bedrag. Zo kost een gift van €100 jou slechts €55.

Wie steunt deze actie?