Johanna.be

Johanna.be

Jan Wyckaert
4.125,00
54 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 16 dagen afgelopen.

Beste vrienden en familie,

Op zondag 31 mei lopen we in de kleuren van Johanna.be voor Rikolto (Vredeseilanden) #rondjekot. We, dat zijn An, Anna, Laura, Stefaan en Jan. We lopen niet in groep - de 20 km door Brussel is omwille van Covid-19 uitgesteld – maar een estafette van Brussel naar Leuven.

We willen graag aandacht en steun vragen voor Rikolto om van gezonde en duurzame voeding de normaalste zaak ter wereld te maken, altijd, voor iedereen. Rikolto neemt vandaag overal ter wereld initiatieven als reactie op de coronacrisis. Zie https://www.rikolto.be/nl/nieuws/de-corona-zorgen-van-onze-collegas-en-p...

Maar net nu boeren wereldwijd belangrijker zijn dan ooit, drogen de fondsen op. De corona-crisis spaart ook Rikolto niet, de fondsenwerving ligt praktisch stil omwille van afgelaste of uitgestelde events en acties.

Dus trekken we onze loopschoenen aan, lopen gewoon #rondjekot en vragen om jouw morele en financiële steun. Steunen kan heel eenvoudig via onze actiepagina: https://acties.rikolto.be/johanna

Veel veel dank !

Kus

Anna van Waeg, An, Laura, Stefaan en Jan Wyckaert

PS Een gift vanaf 40 € geeft recht op een fiscaal attest voor 45% van het bedrag. Als je 40 € sponsort, betaal je 22 € zelf.

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 16 dagen afgelopen.