De boer op met Annelies

Annelies Adam
Annelies Adam
1.460,63
10 mensen steunen deze actie.

Oei, de boeren zijn bijna op.. en wie zorgt er dan nog voor ons eten? Steun daarom samen met mij de campagne van Vredeseilanden en help boeren verder boeren. Vredeseilanden ondersteunt boerengroepen wereldwijd zodat ze kwaliteitsvolle producten kunnen leveren en er zelf een eerlijk loon aan kunnen (blijven) verdienen. Ze verbinden deze groepen met belangrijke spelers in de voedingssector, overheden, banken en onderzoeksinstellingen zodat ze duurzame afzetmarkten vinden voor hun producten en er een groter draagvlak komt voor eerlijke, duurzame voeding. Ze ontwikkelen nieuwe manieren om vertrouwen en transparantie in de landbouwketens te brengen.

Gezond voedsel, geproduceerd met respect voor het milieu, waar boeren een degelijk inkomen aan verdienen... Dat is geen luxe, maar een noodzaak, willen we een groeiende wereldbevolking voeden, zonder onze planeet uit te wringen.

Ik zal op zaterdag 14 januari van 9 tot 18u aan Delhaize Wezemaal post vatten om steun te vragen voor dit project door de verkoop van de "mannekens" van Vredeseilanden. En jij kan me helpen? Door mee een uurtje te komen verkopen. Stuur me een mailtje om wat afspraken te maken via adamannelies@gmail.com. Geen tijd of geen zin? Je kan ook voor mij supporteren door een storting te doen en de teller van mijn actie te laten stijgen. Vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest.

Veel dank voor je steun!

Wie steunt deze actie?