Loopt Dominiek een groentje of een blauwtje?

Loopt Dominiek een groentje of een blauwtje?

Dominiek Heyaert
Dominiek Heyaert
180,00
17 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 495 dagen afgelopen.

Op 19 mei loop ik 20 km door Brussel voor Rikolto (Vredeseilanden).
Waarom? Omdat we ons willen engageren voor een betere toekomst voor ons allemaal.
Met het Rikolto-team lopen we samen voor ons eten van morgen. Noem een wereldprobleem, en het is verbonden aan wat er op ons bord ligt. Klimaat? Check. Armoede? Check. Migratie? Jep. Waterschaarste? Inderdaad. Enzovoort, enzovoort.  
Tot daar het slechte nieuws. Want als eten het probleem is, is het ook de oplossing. En aan die oplossing werkt Rikolto (vroeger Vredeseilanden dus) elke dag. Boeren organiseren en sterker maken, zodat ze kunnen investeren in milieuvriendelijke productie. Samenwerken met bedrijven om op een eerlijker manier zaken te doen in de voedingssector.
Daar trekken we dus graag onze loopschoenen voor aan en vragen we om jouw steun. Een steun die broodnodig is, ook hier bij ons.
20 km schud je natuurlijk niet zo uit je benen. Op 6 april liep ik ter voorbereiding van 20km een blauwtje voor autisme. Hul ik me in het groene Rikolto-shirt of kies ik voor het blauwe bluerun-shirt?
Kan ik op jouw steun rekenen? Dat waardeer ik enorm!
Voor giften vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest voor uw belastingvermindering (bijna de helft van je gift).
Een ouderwetse overschrijving naar de rekening van Rikolto/Vredeseilanden kan ook: BE64 0000 0000 5252 met mededeling Loper: Dominiek Heyvaert

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 495 dagen afgelopen.