An en Maarten lopen voor Rikolto

An en Maarten lopen voor Rikolto

An  Kindermans
An Kindermans
401,66
15 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 424 dagen afgelopen.

Op 19 mei '19 ruilen we onze mountainbike even voor de loopschoenen om samen de 20km door Brussel te lopen voor Rikolto (Vredeseilanden).
Waarom? Omdat we ons willen inzetten voor een betere toekomst voor ons allemaal (en omdat ook graag een beetje afzien:))

Samen met het Rikolto-team lopen we voor ons eten van morgen. Noem een wereldprobleem, en het is verbonden aan wat er op ons bord ligt. Klimaat? Check. Armoede? Check. Migratie? Jep. Waterschaarste? Inderdaad. Enzovoort, enzovoort.  

Maar als eten het probleem is, dan is het ook de oplossing. En aan die oplossing werkt Rikolto (vroeger Vredeseilanden dus) elke dag. Boeren organiseren en sterker maken, zodat ze kunnen investeren in milieuvriendelijke landbouw, bedrijven motiveren om op een eerlijke manier zaken te doen in de hele keten van ons eten, samen met scholen werken aan een duurzaam voedselbeleid,...Kortom, samen werken aan lekker en gezond eten voor mens en planeet.

Daar trekken we dus graag onze loopschoenen voor aan en vragen we om jouw steun. Een steun die broodnodig is, ook hier bij ons.

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 424 dagen afgelopen.