Aäron zingt (opnieuw)

Aäron zingt (opnieuw)

Aäron De Fruyt
Aäron De Fruyt
1.060,00
30 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 108 dagen afgelopen.

Jawel! Dit weekend is het weer zover. Dan komen 8000 vrijwilligers van Rikolto de straat op om samen lawaai te maken voor een voedselsysteem dat lekker is voor mens en planeet! Van de Hondurese groenteboeren tot Senegalese bananenboeren. Van lekkere koffie uit DR Congo tot rijst in Indonesië. Van de knapperige chocolade uit Nicaragua die vandaag in de rekken van de Colruyt ligt, tot groene thee in Vietnam. Maar ook Korte Ketenprojecten hier in België komen bij Rikolto op het bord.

We kiezen radicaal voor eten. Eten dat lekker is voor mens en planeet.

Al zes jaar ben ik vrijwilliger bij deze fantastische organisatie. Al twee jaar mag ik ook professioneel een deel uitmaken van de wereldwijde Rikolto-familie .

Daarom deze actie!

Vorig jaar zong ik tijdens de campagne een liedje: per 300 euro zong ik één strofe. Dat lukte wonderwel: https://www.youtube.com/watch?v=DnJpCDA0U6Q.

Dit jaar ga ik een stap verder! Ik leer het aartsmoeilijke "Rocky Road To Dublin" uit mijn hoofd, gespeeld op banjo en mondharmonica! 5 strofes, 5 keer 300 euro! SPANNEND: https://www.youtube.com/watch?v=p3nXku80y2Y!

Alvast een dikke merci voor de gulle bijdrages :D

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 108 dagen afgelopen.