Riederalp voor Rikolto

Riederalp voor Rikolto

Ingeborg, Ann & Lettemieke Vandewalle, Vermeiren, Mulder
Ingeborg, Ann & Lettemieke Vandewalle, Vermeiren, Mulder
2.250,00
5 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 43 dagen afgelopen.

Goed eten is een recht. Maar dat recht is, mede door de coronacrisis, verre van evident. Ervoor zorgen dat iedereen, van jongs af aan, toegang heeft tot genoeg en gezond eten, dat is iets wat we samen kunnen. Als burgers, als moeder of vader, als boer, als school, als supermarkt, als overheid, als stad, als gemeenschap.

Daar zetten ook wij, de 'Riederalp dames', onze schouders onder!

Wie zijn wij, en hoe ziet onze actie eruit? Wij zijn tien geëngageerde en actieve vrouwen die een week samenkomen in de Zwitserse Alpen om daar 'de verbinding aan te gaan' met de natuur, elkaar en onszelf! Die voeden we via wandelen, yoga, de grootsheid van de natuur en veel gezelligheid. En die versterken we door aandacht te besteden aan een gezonde leefstijl doorheen de week. En last but not least....we dragen ook alemaal financieel bij... en gaan ervoor een bedrag van minstens 3000,- EUR bijelkaar te brengen voor Rikolto.

Zo voeden we niet alleen onszelf maar dragen je ook bij aan ‘goed eten voor iedereen’!

Inschrijvingen zijn gesloten... maar voor een ieder die ook graag eens zo'n opladende, vreugdevolle, actieve, haalbare & gezonde week beleeft....stay tuned ....We'll be back for more!!

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 43 dagen afgelopen.