Aäron zingt The Rocky Road

Aäron zingt The Rocky Road

Aäron De Fruyt
Aäron De Fruyt
20,00
1 persoon steunt deze actie.
Deze actie is 252 dagen afgelopen.

Ik ga niet mountainbiken in Zweden. Geen vier dagen zweten op avontuurlijke paden. Ik ga zingen! 14 - 16 juni fietsen de helden van Rikolto over de rocky roads van Sweden ten voordele van een een duurzaam voedselsysteem, lekker voor mens en planeet. 13 - 16 september doen ze dat opnieuw! Om hen mentaal en financieel te ondersteunen leer ik tussen 14 juni en 16 september het aartsmoeilijke lied "The Rocky Road To Dublin" uit mijn hoofd.

Om te bewijzen dat je ook buiten adem kan zijn zonder op een mountainbike te moeten kruipen. 5 aartsmoeilijke strofes, één banjo en één mondharmonica. Per €300 sponsorgeld leer ik één strofe. Als we boven de €1500 geraken, ja dan moet ik een extra effort doen ;)

https://www.youtube.com/watch?v=TwjDXwHbLfc

Waarom? Omdat ik geloof in een betere toekomst voor ons allemaal. Eentje met ‘lekker eten voor mens en planeet’.

Noem een wereldprobleem, en het is verbonden aan wat er op ons bord ligt. Klimaat? Check. Armoede? Check. Migratie? Jep. Waterschaarste? Inderdaad. Enzovoort, enzovoort.  

Tot daar het slechte nieuws. Want als eten het probleem is, is het ook de oplossing. En aan die oplossing werkt Rikolto elke dag. Boeren organiseren en sterker maken, zodat ze kunnen investeren in milieuvriendelijke productie. Samenwerken met bedrijven om op een eerlijker manier zaken te doen in de voedingssector.

Daar springen we graag niet op de fiets op de fiets maar achter de banjo en vragen we om jouw steun. Een steun die broodnodig is, ook hier bij ons.

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 252 dagen afgelopen.