Jean-Luc loopt voor Rikolto

Jean-Luc loopt voor Rikolto

Jean-Luc Houthoofd
200,00
6 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 80 dagen afgelopen.

Op zondag 31 mei kon ik de 20 km door Brussel voor Rikolto niet lopen door de corona, daarom zal ik voor Rikolto de 20 km #rondjekot lopen op zondag 14 juni 2020. Waarom? Omdat ik me wil engageren voor een betere toekomst voor ons allemaal. Een toekomst met betaalbaar, eerlijk en gezond eten voor iedereen. Dat is goed voor ons, voor de planeet en voor miljoenen boeren over de hele wereld.

Noem een wereldprobleem, en het is verbonden aan wat er op ons bord ligt. Klimaat? Check. Armoede? Check. Migratie? Jep. Waterschaarste? Inderdaad. Enzovoort, enzovoort.  

Tot daar het slechte nieuws. Want als eten het probleem is, is het ook de oplossing. En aan die oplossing werkt Rikolto elke dag. Boeren organiseren en sterker maken, zodat ze kunnen investeren in milieuvriendelijke productie. Samenwerken met bedrijven om op een eerlijker manier zaken te doen in de voedingssector. Zorgen dat ieder kind toegang heeft tot gezond en duurzaam eten op elke school.

Ik trek vanaf nu dus geregeld opnieuw mijn loopschoenen aan en werk aan mijn conditie. Geef jij mij en daarmee alle Rikolto#Foodheroes wereldwijd een duwtje in de rug door me te steunen? Voor elke 10 euro steun die ik ontvang, loop ik op 14 juni een kilometer. Steunen kan via deze pagina (link : https://acties.rikolto.be/77lqfdlhd2u0 of via overschrijving op BE64 0000 0000 5252 met vermelding van 'actie Jean-Luc #rondjekot'. Vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest.

Alvast heel erg bedankt om me te steunen!

Sportieve groeten,

Jean-Luc

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 80 dagen afgelopen.