Erna en Nele fietsen voor Rikolto in Vietnam

Erna en Nele fietsen voor Rikolto in Vietnam

Nele Louwagie
Nele Louwagie
520,00
7 mensen steunen deze actie.

Dag allemaal,
Het is een publiek geheim dat wij gebeten zijn door de sport-microbe. Getuige zijn onze voorbije sportieve avonturen maar deze zijn klein bier in vergelijking met onze volgende uitdaging!
Volgend jaar gaan we namelijk mountainbiken in Vietnam. We zullen er moessonregens, muggen en bergen trotseren en ons een weg banen doorheen rijst – en theevelden.
Waarom in vredesnaam??
Omdat we de kans krijgen om met onze passie bij te dragen aan de strijd tegen armoede die daar elke dag gevochten wordt door de lokale boeren. Met de Rikolto Classic in Vietnam fietsen we naar de boeren waarvoor we geld inzamelen.
Naast de sportieve uitdaging is er ook een flinke financiële uitdaging: elk 3000€ sponsorgeld inzamelen voor Rikolto. Stevig inderdaad, daarom doen we graag een beroep op jullie. Want alle grote, maar zeker ook kleine bedragen zijn welkom om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Je kan ons steunen op verschillende manieren:
1. Je sponsort –als privé-persoon of als bedrijf- onze tocht : wij fietsen ons met plezier in het zweet, en jij kan ons gewoon vanuit je luie zetel sponsoren. Vanaf 40 € krijg je een attest waarmee je het bedrag kan inbrengen in je belastingsaangifte. Vadertje Staat betaalt dus voor bijna de helft je sponsoring!
2. Je koopt onze heerlijke wijn.
Voor alle duidelijkheid : alle reiskosten betalen we uiteraard volledig zelf, het ingezamelde geld gaat integraal naar de projecten van Rikolto
Steun jij ons initiatief?
Alvast bedankt!
Erna & Nele

Wie steunt deze actie?