Pips puft kwispelend de 20 km voor Vredeseilanden

Pips puft kwispelend de 20 km voor Vredeseilanden

Peter Van Overschee
Peter Van Overschee
685,00
16 mensen steunen deze actie.

Op 19 mei loop ik 20 km door Brussel voor Rikolto (Vredeseilanden). Waarom? Omdat we het hier in België allemaal erg goed hebben maar ik mij wil engageren voor een betere toekomst voor ons allemaal.

Met het Rikolto-team lopen we samen voor ons eten van morgen. Goed eten, waar boeren een eerlijk loon aan verdienen. David en ik hebben afgelopen zomer in Oeganda zelf kunnen zien wat de uitdagingen van de lokale boeren zijn – en dat was wel een eye-opener. Alle beetjes en steuntjes zullen hen helpen een betere toekomst voor zichzelf uit te bouwen. En daar trek ik dus graag mijn loopschoenen voor aan.

20 km schud je natuurlijk niet zo uit je benen. De training is niet van de poes - ik volg dit jaar een rigoureus programma – zonder enige garantie op een beter resultaat dan vorig jaar :).

Ik nodig je daarom van harte uit om mij en daarmee Rikolto (Vredeseilanden) financieel te steunen en zo ook je steentje bij te dragen. Met het geld dat we zo samenbrengen, maakt Rikolto echt een wezenlijk verschil.

Kan ik op jouw steun rekenen tijdens de 20 km hijgen en puffen?

Wie steunt deze actie?