Toermalijn doet mee!

Toermalijn doet mee!

Rikolto Olen
Rikolto Olen
347,00
58 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 135 dagen afgelopen.

Het is bijna zover! Zoals ieder jaar strijkt Rikolto in januari voor één dag neer in Toermalijn Olen. Alle kinderen worden betrokken tijdens interactieve lessen over landbouw, voedsel, milieu en de toekomst. Rikolto investeert graag jaarlijks deze tijd om de generatie die komt bewust te laten omgaan met thema's die ons allemaal raken!

Rikolto doet dit gratis, met de hulp van gemotiveerde vrijwilligers.
Wil je ons een hart onder de riem steken voor dit waardevolle en hoognodige werk?
Dat kan! Eenvoudigweg via deze pagina zelfs!

Onze vrijwilligers zullen ook, samen met de leerlingen van het 6e jaar, donderdag 9/1 voor en na de school het jaarlijkse 'Winkeltje' bemannen. Je kan er voor €6 gadgets kopen zoals balpennen en houten lepels. Zo geef je je kind de gelegenheid om meteen de actie te steunen. Van harte welkom!

Rikolto werkt elke dag aan gedragen oplossingen voor de problemen waar onze wereld mee te kampen heeft. Oplossingen met voedsel als hefboom. Bruggen bouwen tussen bedrijven, overheden, universiteiten, financiële instellingen en boerenorganisaties, structurele oplossingen zaaien en oogsten. Dat is wat er moet gebeuren en dat doen we nu, samen!

Want een betere wereld, begint bij lekker eten. Lekker voor mens én planeet. Daar geniet iedereen van: het klimaat, de boeren... en jij. Dankzij jouw steun werkt Rikolto over de hele wereld samen met mensen die zorgen dat ons eten lekker is voor iedereen.

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 135 dagen afgelopen.