De Keten Voor Goed Eten Eeklo

De Keten Voor Goed Eten Eeklo

Ilse  Vromman
Ilse Vromman
260,00
12 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 175 dagen afgelopen.

Goed eten is een recht

Goed eten is een recht. Goed eten is de goedkoopste gezondheidszorg.  Goed eten is de beste armoedebestrijding.  Goed eten biedt een antwoord op de klimaatcrisis. Vandaag is het vijf voor twaalf. Dat maakt goed eten niet alleen een recht, maar vooral een must. Vandaag en morgen, voor iedereen, overal!

Omwille van de corona-crisis kunnen de vrijwilligers van Rikolto geen campagne voeren in straten en op pleinen. Daarom willen wij u via deze weg om steun vragen. Giften zijn welkom op BE64 0000 0000 5252. Als je in de loop van het jaar 2021 tenminste €40 schenkt aan Rikolto, heb je recht op een fiscaal attest. De belastingvermindering bedraagt 45% van het geschonken bedrag.

Start een Keten voor Goed Eten

Start een Keten voor Goed Eten

Dit jaar verspreiden Rikolto-vrijwilligers 20.000 lepels over heel Vlaanderen. Hoe? Door een keten voor goed eten op te starten. Wie een keten opstart krijgt van ons een doos met daarin tien lepels. Neem er één lepel uit en geef de doos door aan iemand die ook werkt aan het recht op goed eten. Die neemt op zijn/haar beurt een lepel uit de doos en zet de keten verder. Elke schakel wordt opgeroepen om een gift over te maken aan Rikolto.

Ik wil een keten starten
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 175 dagen afgelopen.