Vredeseilanden Torhout Quizt

Vredeseilanden Torhout Quizt

Wannes Slosse
1.175,00
Deze actie is 1137 dagen afgelopen.

PRAKTISCH:
16 DECEMBER, 20u, CLUB DE B
€20, MAX. 4 PERSONEN
VOORAF INSCHRIJVEN (MAX. 30 TEAMS)

De campagne van Vredeseilanden schiet stilaan weer uit haar startblokken, en terecht! We kunnen geen krant openslaan en geen tablad openen zonder de nood in ons gezicht geduwd te krijgen aan ondersteuning voor boeren in binnen- en buitland om voor eerlijke prijzen voedsel te produceren op een manier die onze gronden niet overbelast en de toekomst indachtig houdt.

Om uw steun te betuigen voor een duurzame en eerlijke landbouw hoeft u dit jaar echter niet enkel een "manneken" te kopen voor bij uw verzameling of een Chouffeke komen drinken op de markt! Voor het eerst kunt u ook via het etaleren van uw kennis meebouwen aan beter voedsel voor uzelf en de rest van Torhout en zeer wijde omstreken, want Vredeseilanden Torhout organiseert haar eerste quiz!

Deze gaat door op vrijdag 16 december in Club de B vanaf 20u. Voor €20 kunt u een team inschrijven van maximum 4 personen. Dit doet u door een mail te sturen naar vinckier.olivier@gmail.com met jullie teamnaam en het GSM-nummer van een contactpersoon en €20 te storten op BE76 9730 4942 7695 met vermelding van teamnaam.

Meer informatie over de campagne kunt u hier terugvinden: https://www.vredeseilanden.be/nl/doe-mee/campagne

#SAVETHEFOODTURE!

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 1137 dagen afgelopen.