Coca-Cola in beweging

Coca-Cola in beweging

Coca - Cola
Coca - Cola
5.000,00
1 persoon steunt deze actie.
Nog 66 dagen.

5000 kilometer 'rond ons kot', steun jij mee?

We roepen al onze medewerkers op om te wandelen, te lopen en te fietsen #rondhunkot of #rondonskot en zo samen - virtueel - misschien wel de wereld rond te geraken. Coca-Cola doneert 1€ per kilometer aan Rikolto en we streven naar minimaal 5000 kilometer. We hopen hier onze mensen, maar ook zoveel meer, in beweging te krijgen. Doe mee met ons en steun Rikolto!

Waarom komt Coca-Cola in beweging?

De zomers worden droger en warmer, de stormen heviger. Elk van ons voelt dat we duurzaam moeten omgaan met onszelf, onze wereld, en de voedingsstoffen die het produceert. Duurzaamheid staat ook bij Coca-Cola steeds hoger op de agenda. Via verschillende acties, gaande van kleine opruimacties rond onze sites tot heuse samenwerkingen met Natuurpunt rond waterreplenishment, proberen we telkens onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Ook zoeken we telkens weer naar innovatieve manieren om onze verpakkingen duurzamer te maken. We weten dat we, als een van de grote spelers in de voedingsindustrie echt een verschil kunnen maken en we nemen die verantwoordelijkheid op.

Het is ook daarom dat we Rikolto willen ondersteunen in hun missie naar een duurzamere samenleving en het beschermen van onze natuurlijke bronnen.

“Verandering gebeurt door innovatie en investering, maar in de eerste plaats door mensen: Mensen die het anders willen proberen, mensen die ervoor gaan, mensen die in beweging komen.”

Ben Bijnens Country Director Benelux voor Coca-Cola Services
Ook meedoen aan Rikolto's #Ronddewereld?

Ook meedoen aan Rikolto's #Ronddewereld?

Wij komen nu al in beweging, maar Rikolto roept op om zoveel mogelijk kilometers te lopen, wandelen en fietsen voor het recht op goed eten overal in de wereld van 24 tot 31 mei 2021. Kunnen ze op jouw steun en kilometers rekenen?

Meer over #ronddewereld
Steun deze actie

Wie steunt deze actie?