delaware loopt voor Rikolto (Vredeseilanden)!

delaware loopt voor Rikolto (Vredeseilanden)!

delaware Loopteam
delaware Loopteam
150,00
2 mensen steunen deze actie.

Op 19 mei lopen wij met delaware weer mee met de 20 km door Brussel voor Rikolto (Vredeseilanden)!
Waarom? Omdat we ons willen engageren voor een betere toekomst voor ons allemaal.

Met het Rikolto-team lopen we samen voor ons eten van morgen. Noem een wereldprobleem, en het is verbonden aan wat er op ons bord ligt. Klimaat? Check. Armoede? Check. Migratie? Jep. Waterschaarste? Inderdaad. Enzovoort, enzovoort.  

Tot daar het slechte nieuws. Want als eten het probleem is, is het ook de oplossing. En aan die oplossing werkt Rikolto (vroeger Vredeseilanden dus) elke dag. Boeren organiseren en sterker maken, zodat ze kunnen investeren in milieuvriendelijke productie. Samenwerken met bedrijven om op een eerlijker manier zaken te doen in de voedingssector.

Daar trekken we dus graag onze loopschoenen voor aan en vragen we om jouw steun. Een steun die broodnodig is, ook hier bij ons. Geef je financiële steun aan delaware en Rikolto (Vredeseilanden) en draag op die manier je steentje bij. Met het geld dat we zo samenbrengen, maakt Rikolto echt een wezenlijk verschil.

Jouw steun is dus meer dan welkom. Een gift vanaf 40€ heeft recht op een fiscaal attest van 45% van het bedrag. Als je dus 40€ sponsort, betaal je er dus maar 22€ effectief zelf van!

Groetjes van het delaware loopteam:
Ellen, Pieter, Dieter, Thomas, Tim, Denis, Constantino, Bart, Christophe, Rémy, Thomas, Dieter, Ildar, Wim, Matts, Pieterjan, Kristof, Nele, Wouter, David, Lieselot, Dieter, Jan, Jonas, Jeroen, Pieter, Bernard, Nicolas, Servaas, Adeline, Louis, Ken, Mathieu, Elise, Claude, Sebastiaan, Vanessa, Jonas, Arne, Lissah

Wie steunt deze actie?