Een etentje of massage voor Vredeseilanden-Rikolto

Een etentje of massage voor Vredeseilanden-Rikolto

Els Eeckhout
Els Eeckhout
645,00
15 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 969 dagen afgelopen.

Dit jaar komen ook Steven en ik weer op straat om ‘mannekes’ te verkopen en steun te vragen voor Vredeseilanden-Rikolto.
Je kan ons onder andere op zaterdag 13 januari in de voormiddag vinden aan de Hema in de Brusselsestraat in Leuven. We hopen op veel steun, want de uitdaging is groot.

Maar misschien wil je er op een gure zaterdagvoormiddag liever niet op uit. Daarom hebben we dit jaar nog een ander voorstel: steun Vredeseilanden-Rikolto rechtstreeks via deze actiepagina en maak kans op een lekker etentje of een heerlijke massage.

Per gift van 10 euro steken we je naam in een hoed! Hoe meer je stort, hoe meer kans je dus maakt op één van de volgende prijzen:
* een massage door Steven van minstens evenveel minuten als de door jou gestorte euro's.
* een etentje voor 4 personen, bij jou aan huis verzorgd door Els en Steven. Zelf moet je alleen de tafel dekken en de drank voorzien. Voor de rest, van aperitiefhapje tot afwas, zorgen wij.
Als je de massage en/of het etentje niet ziet zitten, dan moet dat je er natuurlijk niet van weerhouden om Vredeseilanden-Rikolto een duwtje in de rug te geven. Laat ons dat dan gewoon weten in het vakje "aanmoediging".
Voor elke gift vanaf 40 euro, krijg je sowieso een fiscaal attest.

En waarom doen we dit?
Wel, omdat 'Goed, eerlijk, duurzaam eten' een verantwoordelijkheid is van iedereen: van ouders en kinderen die eten kopen op de markt of in de supermarkt, van leerkrachten, van bedrijven, van winkels en van boeren. Vredeseilanden (Rikolto) bouwt bruggen tussen alle spelers. Wij willen immers mee bouwen aan duurzame verandering. We bouwen aan manieren om de voedselindustrie duidelijker en beter te maken voor iedereen. Van het veld tot op het bord. We willen de ingrediënten niet veranderen, maar het recept. Opdat iedereen kan (blijven) eten wat hij graag eet, zonder vervelende bijsmaak voor ons-zelf, de boeren of andere betrokkenen.

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 969 dagen afgelopen.