FSC loopt voor Rikolto (Vredeseilanden)

FSC loopt voor Rikolto (Vredeseilanden)

Kris Bertrands
Kris Bertrands
0
Deze actie is 497 dagen afgelopen.

Op 19 mei lopen wij met Sint-Franciscus College 20 km door Brussel voor Rikolto (Vredeseilanden).
Waarom? Omdat we ons willen engageren voor een betere toekomst voor ons allemaal.

Met het Rikolto-team lopen we samen voor ons eten van morgen. Noem een wereldprobleem, en het is verbonden aan wat er op ons bord ligt. Klimaat? Check. Armoede? Check. Migratie? Jep. Waterschaarste? Inderdaad. Enzovoort, enzovoort.  

Tot daar het slechte nieuws. Want als eten het probleem is, is het ook de oplossing. En aan die oplossing werkt Rikolto (vroeger Vredeseilanden dus) elke dag. Boeren organiseren en sterker maken, zodat ze kunnen investeren in milieuvriendelijke productie. Samenwerken met bedrijven om op een eerlijker manier zaken te doen in de voedingssector.

Daar trekken we dus graag onze loopschoenen voor aan en vragen we om jouw steun. Een steun die broodnodig is, ook hier bij ons. Geef je financiële steun aan SFC en Rikolto (Vredeseilanden) en draag op die manier je steentje bij. Met het geld dat we zo samenbrengen, maakt Rikolto echt een wezenlijk verschil.

Jouw steun is dus meer dan welkom. Een gift vanaf 40€ heeft recht op een fiscaal attest van 45% van het bedrag. Als je dus 40€ sponsort, betaal je er dus maar 22€ effectief zelf van!

Groetjes van het SFC-loopteam

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 497 dagen afgelopen.