Sint-Lievenscollege Antwerpen voor Rikolto (Vredeseilanden)

Sint-Lievenscollege Antwerpen voor Rikolto (Vredeseilanden)

Hendrik  De Jaeger
Hendrik De Jaeger
0

Steun samen met ons Rikolto, het vroegere Vredeseilanden want dat is "Lekker voor mens en planeet"

Wij willen een rechtvaardig voedselsysteem! Daarom zamelen we geld in om de projecten van Rikolto te steunen. Om wereldwijd kleinschalige boeren de kans te geven om hun potentieel waar te maken maar ook bvb om scholen te begeleiden zodat ook zij alle kinderen gezonde en duurzame maaltijden kunnen voorzetten, om in supermarkten duurzaam en eerlijk de evidente keuze te maken… Rikolto is een wereldwijd netwerk dat het voedselsysteem volledig en integraal wil aanpakken met iedereen die daarbij betrokken is. Schouder aan schouder. Waarin boeren een eerlijk loon verdienen en waarmee we de planeet niet uitwringen. En iedereen toegang krijgt tot gezond en betaalbaar eten.

Vind ons in het Centraal Station in Antwerpen

Op zaterdag 11 januari proberen we met zoveel mogelijk leerlingen het Centraal station in Antwerpen en de voornaamste winkelstraten te "bezetten". We gaan Rikolto houten keukenlepels en andere gadgets verkopen. Steun de projecten van Rikolto door een lepel of ander gadget te kopen of doe een gift via deze actie-pagina. Bedankt!

Doe mee aan Het grootste Diner! (nieuw!)

Wat doe je met zo’n Rikolto lepel? Juist. Lekker koken, voor mens en planeet. En met dat lekker koken, daar kan je de wereld echt mee vooruithelpen. We organiseren dit jaar namelijk voor het eerst Het Grootste Diner Ter Wereld. En iedereen mag meedoen. Elk aan zijn eigen tafel, met zijn eigen gezelschap. Al die tafels zijn samen het Grootste Diner. Je moet enkel je etentje registreren en je gasten uitnodigen via www.hetgrootstediner.be. Als we dat allemaal doen, dan geven we een stevig, maar vooral lekker signaal.

Steun deze actie