Annelies'#rondjekot

Annelies'#rondjekot

Annelies Adam
Annelies Adam
385,00
22 mensen steunen deze actie.
Deze actie is 505 dagen afgelopen.

Een zwarte zwaan is een goed excuus ...

... Om na vier jaar die loopschoenen nog eens uit het rek te halen! Er lag wat stof op inderdaad... En mijn hartslagmeter gaf aan dat mijn conditie ook niet meer die van toen is. Maar ik heb het perfecte excuus gevonden om hier iets aan te doen. Voor mezelf natuurlijk, maar ook voor al die mensen die ervoor zorgen dat er eten op ons bord komt, ook in moeilijke omstandigheden. Op 31 mei loop ik een rondje rond mijn kot. Hoe groot dat rondje is? Dat kan jij mee bepalen.

Op 31 mei zouden mijn collega's en tal van sympathieke sportievelingen naar jaarlijkse gewoonte deelnemen aan de 20 km van Brussel. Door de huidige gezondheidscrisis zit dat er helaas niet in. Dit en alle andere (fondsenwervende) evenementen van Rikolto liggen nu noodgedwongen stil. We besloten om van de nood een deugd te maken en van 31 mei toch een groot sportief volksfeest te maken. Een sportief feest, waar ik ook aan kan deelnemen. (wat een massaloop op straatstenen is echt niets voor mij).

Ik trek vanaf nu dus dagelijks opnieuw mijn loopschoenen aan en werk aan mijn conditie. Geef jij mij en daarmee alle Rikolto#Foodheroes wereldwijd een duwtje in de rug door me te steunen? Voor elke 10 euro steun die ik ontvang, loop ik op 31 mei een kilometer. Steunen kan via deze pagina of via overschrijving op BE64 0000 0000 5252 met vermelding van 'actie Annelies rondjekot'.

Alvast heel erg bedankt om me te steunen!

Annelies

Update: Klaar voor de start!

Wat fijn, al die steun! Daarmee loop ik tot aan mijn ouderlijk huis en terug :-) Helaas is er maar zoveel conditie die een mens kan opbouwen tijdens een coronacrisis met een kleutertje en een peutertje onder de vleugels. Ik span ze dus mee in want zij gaan samen met mij wat kilometertjes doen. Samen met mijn huidige bubbel (incl. omi) doen we zondag de eerste 4 kilometer. Dat maakt dan 20 en de overige 14 kilometers loop ik alleen verder. Over het tempo kan ik geen beloftes doen :-) Alvast héél héél veel dank voor de steun.

Wil je nog steunen? Dat kan altijd! Zamel ik nog 170 euro in? Dan loop ik volgende week - een jaartje ouder - NOG een keer! (en nog eens en nog eens en nog eens?)

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?

Deze actie is 505 dagen afgelopen.