Aoste beweegt

Aoste beweegt

Aoste Imperial
Aoste Imperial
5.000,00
1 persoon steunt deze actie.
Nog 16 dagen.

Altijd bereid om beter te doen

Rikolto daagt voedingsbedrijven uit om de dingen anders aan te pakken. Inclusiever, eerlijker, duurzamer,… Aoste gaat deze uitdaging graag aan. Als mensen veranderen, verandert Aoste mee. We streven naar een wereld met minder, maar beter vlees, verpakt in een duurzaam jasje. Dat merk je in de smaak en de kwaliteit waarvoor we bekend staan, maar we engageren ons ook voor een kleinere afvalberg en een beter welzijn voor dieren. Goed eten mag niet ten koste gaan van anderen.

Het is onze overtuiging dat we zó het verschil kunnen maken. Zijn we er al? Neen, maar elke stap die we zetten, klein of groot, is een stap voorwaarts. Met de initiatieven die we nemen, gaan we voor een bewustere, betere wereld.

Remco Kok CEO Imperial Meat Products

Samen met onze werknemers zetten we heel wat in beweging. Deze keer mag je dat ook letterlijk nemen want we dagen al onze medewerkers uit om uit hun kot te komen en wat kilometers te maken ten voordele van Rikolto. Als iedereen toegang heeft tot voldoende, gezonde voeding, dan leggen we de basis voor een rechtvaardige wereld. Wij en de planeet kunnen het aan om iedereen te voeden. We moeten de dingen enkel wat anders aanpakken. Rikolto zet hiervoor alles op alles, maar heeft onze steun nodig. Wij zetten onze schouders onder het recht op goed eten voor iedereen, overal. Samen proberen we - virtueel - de wereld rond te geraken voor 31 mei 2020. Zo vragen we aandacht en steun voor het eenvoudige recht op goed eten voor iedereen, overal. Geef ons gerust al een duwtje in de rug en steun onze actie.

Steun deze actie

Wie steunt deze actie?